Zákaznická podpora:info@svet-3d-tisku.cz
Měna
CZK
Jazyk
Čeština

HIPS Extrafill Natural

Kód: 2190/1 2190/2 Zvolte variantu
664 Kč 549 Kč bez DPH
Ihned k odeslání Na objednání Zvolte variantu
Hmotnost návinu
Průměr struny
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
23.11.2024 9.12.2024 Zvolte variantu

HIPS je jedním z nových materiálů, které se začaly používat pro 3D tisk. Jedná se o jeden z nejčastěji používaných polymerních materiálů na světě. Vzhledem k jeho fyzikálním vlastnostem - pevnosti a tepelné odolnosti - je široce používán v obalovém průmyslu, potravinářském průmyslu apod.

HIPS filament je vyroben z polymeru, který má velmi podobné vlastnosti jako ABS, pokud jde o pevnost a odolnost proti rázu. HIPS je užitečný pro tisk podporých částí, které se následně rozpustí a v Lemonesolu. Z tohoto důvodu je při vytváření modelů HIPS velmi zajímavý v kombinaci s ABS.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tisková struna Fillamentum HIPS Extrafill Natural

HIPS je jedním z nových materiálů, které se začaly používat pro 3D tisk. Jedná se o jeden z nejčastěji používaných polymerních materiálů na světě. Vzhledem k jeho fyzikálním vlastnostem - pevnosti a tepelné odolnosti - je široce používán v obalovém průmyslu, potravinářském průmyslu apod.

HIPS filament je vyroben z polymeru, který má velmi podobné vlastnosti jako ABS, pokud jde o pevnost a odolnost proti rázu. HIPS je užitečný pro tisk podporých částí, které se následně rozpustí a v Lemonesolu. Z tohoto důvodu je při vytváření modelů HIPS velmi zajímavý v kombinaci s ABS.

 

foodrohs

Doplňkové parametry

Kategorie: Tiskové struny
Záruka: 2 roky
Materiál: HIPS
Barva: béžová
Průměr struny: 1.75 mm, 2.85 mm
Hmotnost návinu: 0.75 kg
Materiál: HIPS
Odstín RAL: N/A
Odstín PANTONE: -
Doporučená teplota extruze: 230 - 250°C
Doporučená teplota podložky: 90 - 105°C
Tolerance: max. ± 0.05 mm
Výrobce: Fillamentum
Země původu: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: