Zákaznická podpora:info@svet-3d-tisku.cz
Měna
CZK
Jazyk
Čeština

Filament PM PLA+ Bílá

Kód: 3611/1.7 3611/1/1 Zvolte variantu
338 Kč 659 Kč od 338 Kč 279 Kč bez DPH 545 Kč bez DPH od 279 Kč bez DPH
Na objednání Na objednání Zvolte variantu
Hmotnost návinu
Průměr struny
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
10.5.2024 10.5.2024 Zvolte variantu

PLA+ (polylactic acid)
Vylepšená klasika, ještě snadnější tisk než kdykoli předtím!

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Filament PM PLA+ Bílá

Vylepšená klasika, ještě snadnější tisk než kdykoli předtím!

PLA+ (polylactic acid)
- vylepšené tiskové vlastnosti oproti standardnímu PLA:

  • nižší tisková teplota 195 °C, díky níž je vhodný pro přemostění a tisk převisů
  • vyšší přilnavost vrstev a rázová houževnatost - tzn. že vytištěný objekt je při namáhání flexibilnější
  • vyšší viskozita = neucpává trysku
  • materiál lépe snáší nedostatečné chlazení tiskárny v teplém prostředí (například v letních měsících), právě kvůli použitým nižším teplotám tisku a vyšší viskozitě
  • je vhodný pro 3D pera, opět kvůli nižším teplotám
  • má lákavý matný povrch 
  • je nabízen v nové Army edici, klasice Black&White, moderní Pastelové edici, nebo recyklované RePLA+

 

TISKOVÉ NASTAVENÍ
Tryska: 190 - 210 °C
Vyhř. podložka: 60 °C

VÝHODY:
✅ Lákavý matný vzhled
✅ Vhodný pro 3D pera
✅ Vyšší viskozita = neucpává trysku
✅ Lépe snáší nedostatečné chlazení tiskárny v teplém prostředí
✅ Díky nižší tiskové teplotě vhodný na přemostění a tisk převisů


NEVÝHODY:
❌ Nízká teplotní odolnost

Doplňkové parametry

Kategorie: Tiskové struny PLA+
Záruka: 2 roky
Materiál: PLA, PLA+
Barva: bílá
Průměr struny: 1.75 mm
Hmotnost návinu: 1 kg, 0,5 kg
Materiál: PLA
Doporučená teplota extruze: 190 - 210°C
Doporučená teplota podložky (vyhřívání není nezbytně nutné): ...
Tolerance: max. ± 0.05 mm
RAL: 150-1
Výrobce: Filament PM
Země původu: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: